Service och reparation i Malmö

Knakar det från bilen, eller känner du att den inte accelerar lika bra som den brukade göra? lämna in bilen till oss så tittar vi på den. På Bertils verkstad utför vi alla typer av bilreparationer och service för såväl privatpersoner som företag. Oavsett om det är en vanlig personbil eller en transportbil som tillhör firman kan du vara säker på att vi tar hand om fordonet.

Det bästa sättet att förlänga din bils livslängd är genom byte av motorolja och oljefilter, d.v.s. service. Motoroljan smörjer motorn och förhindra motorslitage. Dessutom bidrar ny motorolja till att rena motorn. Därför är det väldigt viktigt att du byter motoroljan på din bil regelbundet. Oljebytet bör du utföra minst en gång om året eller per cirka 1000 mil, intervallet i mil beror på bilmodell. Är oljenivån för låg ökar friktionen, vilket bidrar till att värmen ökar och risken för ett motorhaveri ökar. Kör man för länge med gammal motorolja samlas dessutom mer och mer metallpartiklar och förbränningsrester från bränslet.

Boka online

Behöver du lämna in bilen? Skicka in din bokningsförfrågan online
Boka nu!

Service

Är det dags för den årliga servicen eller har du kört väldigt mycket redan innan halva intervallet har gått? Vi utför den årliga servicen på din bil. Vi inspekterar skicket och upplyser dig om bilens allmänna skick, så att du har full koll på vilket skick din bil är i och vad för framtida åtgärder som bör vidtas.

Reparation & elektrisk felsökning

Låter bilen konstigt när du bromsar eller accelerar den väldigt sakta? Vi har modern och uppdaterad felsökningsutrustning som gör att vi kan felsöka din bil både elektroniskt och fysiskt för att ta reda på vad orsaken till felet är. Vi reparerar och byter ut reservdelar när det behövs. Med vår långa erfarenhet och kompetens kan du känna dig säker på att vi reparerar din bil så att den fungerar normalt igen.

Vi släcker tvåor

Fick din bil underkänt på besiktningen? Lugn, vi hjälper dig med det. Vi vet att det är jobbigt att få nedslag på ens bil. Ta bara med besiktningsprotokollet till oss så att vi vet vad besiktningsteknikern anmärkte och kan därmed göra vad som behövs för att se till att bilen blir godkänd igen. Hos oss behöver du inte oroa dig för att själv behöva boka tid för besiktning igen och därmed offra tid. Nej, vi fixar det när din bil är hos oss så slipper du det.