Lång och bred erfarenhet av fordon och maskiner

På Bertils Verkstad jobbar tre personer med kompletterande kompetens inom fordons- och maskinreparationer, samt besiktningar. Verkstaden erbjuder det där lilla extra i fråga om service till kunderna och kan lösa i stort sett allt som har med personbilar, transportbilar, släp och olika slags maskiner att göra.

Bertil Andersson har jobbat som bilmekaniker i hela sitt liv och när firman han jobbade på gick i konkurs startade han år 2004 eget företag. Bertils Verkstad har sedan dess byggt upp en stadig kundkrets och servar och reparerar personbilar, transportfordon, släpvagnar, hästtransporter, men även andra maskiner som till exempel gräsklippare, fräsar, motorsågar och mindre anläggningsmaskiner. Fram till förra året drev Bertil företaget själv med hjälp av en anställd, men för ett halvår sedan kom också Mikael Ekman in i bilden som delägare. Mikael och Bertil hade tidigare jobbat ihop som mekaniker på samma företag.

Håkan Dahlberg har jobbat på Bertils verkstad sedan 2009. Håkan har tidigare arbetat med såväl småmaskiner som grönyteredskap samt fordon i allmänhet på bla. företag som PNB och Cramo. Både Bertil, Mikael och Håkan jobbar dagligen med det mekaniska arbetet.

Många kunder har funnits med länge och för Bertil Verkstad är det viktigt att ha en god service.

– Vi är väldigt flexibla och ser till att vi har en gemytlig och behaglig stämning här. Sedan är det naturligt för oss att kunderna kan lämna sina fordon till oss i trygg förvissning om att vi tar hand om problemet. Vi kanske inte kan ordna allt själva men vi ser till att det blir fixat via de kontakter vi har. Vi kan även åka och besiktiga bilarna åt kunden och kan hämta och lämna bilar hemma hos de som behöver, säger Mikael Ekman.

(Källa Tidningen Företagsextra juni 2015)